Voda i aparati za vodu

Voda čini 70% ljudskog tijela – 90% krvi, 85% mozga, 30% kostiju, 75% mišića… Voda je čuvarica života, najprirodniji i najzdraviji napitak za utaživanje žeđi. Pored kisika, najvažniji je nutrijent ljudskog organizma. Čovjek bez vode može izdržati samo 3 dana jer svaka naša stanica, svaki organ i svako tkivo treba vodu da bi ispravno funkcioniralo. Čovjeku je potrebno najmanje dvije litre vode dnevno, a količina je podjednako bitna kao i kvaliteta vode koju unosimo u organizam. Bez vode nema života. 

Oslonite li se na Panonnia aparate, o kvaliteti vode više nećete morati voditi brigu. Voda prenosi hranjive tvari i kisik u krvotok i dostavlja ih otopljene u stanice metabolizma. Omogućuje njihovo probavljanje i izlučivanje otpadnih sastojaka iz organizma. Voda pomaže u održavanju razine krvi u organizmu. Regulira tjelesnu temperaturu, ovisno o vanjskoj temperaturi Hladi organizam ili djeluje kao izolator. Služi kao zaštita organa kod udaraca, te najbolje podmazuje zglobove. Vlaži oči, usta i nosne kanale i važan je izvor minerala u tragovima (magnezija, mangana, kobalta i kroma). Neka od danas izvor bude u Vašem domu.

POU (engleski: Point of use) je nova tehnologija uštede prilikom potrošnje vode na siguran i jednostavan način u odnosu na uobičajenu bidon 18.9l potrošnju sa uštedom i do 70%. Svi naši POU aparati posjeduju NanoSilver tehnologiju koja uz pomoć elemenata srebra filtrira gradsku vodi iz Vaših cijevi. 

POU uz pomoć dva filtera čisti gradsku vodu otklanjajući sve sitne čestice koje plutaju kroz cijevi kao što je pijesak, hrđa, i smeđa boja koju često vidimo nakon ne korištenja naših slavina. Zamislite što to čini Vašem organizmu bez uvjeravanja ili marketinških trikova. Smeđa boja ostaje i nakon što propustimo vodu kroz cijevi, ali se broji u mikronima koja i dalje ostaje sa svim svojim otrovnim svojstvima u vodi i organizmu.

POU aparati imaju funkciju sprečavanja prodora takvih čestica koje truju naš organizam kroz niz godina i izazivaju kamenac od pijeska u cijevima, razne bolesti u bubrezima, a toga nismo niti svjesni jer gradska voda je tihi ubojica. Drugi KARBON filter djeluje na principu carbon-aktiviranog-ugljena u doticaju sa vodom koji se dobija na prirodan način iz Filipinske palme. KARBON filter zaustavlja klor i trihalometane (više o trihalometanima) a ne mijenja svojstva vode i hranjivih minerala.